Referenties

Jobcoach, Arbeidsdeskundige

In mijn lunchroom heb ik kennis gemaakt met Bart. Hij begeleide één van mijn werknemers die een steuntje in de rug nodig had. Omdat werk en privé zo met elkaar is verbonden hebben we hier maatwerk kunnen leveren.

Doordat zijn cliënt vijf dagen bij mij in de zaak werkte, Bart en ik tweewekelijks overleg hadden in de vorm van een evaluatiemoment en tussentijds mobiel contact konden we goed monitoren waar de hulpvraag precies lag.

In de samenwerking heb ik Bart als enthousiast, behulpzaam en slagvaardig ervaren. Ik wens hem alle succes in de toekomst en hoop nog eens samen te werken.

Arbeidsdeskundige, Jobcoach

Ik heb met Bart samengewerkt als leidinggevende van Novamatch, onderdeel van Edunova Onderwijsinnovatie. Bart heeft bij ons gewerkt van februari 2010 en zal per 1 januari 2013 helaas niet meer werkzaam zijn vanwege een wijziging in beleid.

Bart is jobcoach en verantwoordelijk voor de arbeidstoeleiding en werkbegeleiding van jongeren uit het speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs. Bart heeft zich de afgelopen jaren, de jobcoaching van meestal moeilijke jongeren, zeer snel eigen gemaakt. Met een tomeloze inzet, enthousiasme en met een groot uithoudingsvermogen heeft Bart jongeren naar hun beste kunnen, laten functioneren. Als schakel tussen thuis, de eventuele school, de werkgever en de jongere zelf boekt hij veel succes in de arbeidstoeleiding van jongeren.

Hij is daarbij positief kritisch, duidelijk en consequent, maar altijd empathisch en met compassie Bart committeert zich aan een doel en geeft samen met de jongere vol gas om dit te bereiken. Zolang de leerling open blijft staan voor begeleiding, blijft Bart actief. Ook werkgevers ervaren Bart als een betrouwbare begeleider, hij is een goede ambassadeur gebleken voor onze organisaties. Bart is een goed netwerker en schroomt niet om op mensen af te stappen. Hij heeft diverse vervolgopdrachten binnen weten te halen voor ons bedrijf.

Als collega, werknemer en als mens is Bart een aimabel persoon. Zijn energie en enthousiasme werken aanstekelijk en zijn optimistische aard is plezierig om mee te werken. Bart is makkelijk benaderbaar, aanspreekbaar en altijd bereid te leren en te groeien van inzicht en feedback. Kortom, ik kan Bart van harte aanbevelen als collega coach, als stagecoördinator, loopbaanbegeleider, als jobhunter, klantmanager, teamleider, teamcoach of andere soortgelijke functies.

Jobcoach, Arbeidsdeskundige

Bart is een harde werker, servicegericht en altijd op zoek naar oplossingen. Hij is prettig in de omgang, leergierig en creatief. Een doorzetter!


Jobcoach, arbeidsdeskundige

Bart is een zeer bekwame enthousiast jobcoach, een echte team player en de cliënt van hem mag zeer blij zijn om hem te mogen krijgen als jobcoach. Zeer aan te bevelen!

Manager, jobcoach, arbeidsdeskundige

Met Bart weet je waar je aan toe bent! Persoonlijk en betrokken als het over mensen, cliënten of leerlingen gaat. Zakelijk en servicegericht als het om 'business' gaat. Enthousiasmerend en ter zake kundig als hij aan kennisoverdracht doet. Creatief en 'out of the box' als het om meer complexe cases/zaken gaat.

Arbeidsdeskundige, Jobcoach

Ik heb een kleine 2 jaar met Bart samengewerkt als collega jobcoach en als arbeidsdeskundige. Ik heb hem ervaren als een zeer betrokken en kundig persoon die altijd bereid is dat stapje meer te nemen voor mensen waar hij mee samenwerkt of mensen uit zijn caseload. Hij komt afspraken altijd na, heeft een opvallend hoog arbeidsethos. Ik heb mijn samenwerking met hem als bijzonder prettig ervaren.

Arbeidsdeskundige, jobcoach

Bart werkt voor Krachtwerk als jobcoach, begeleider van IRO-trajecten en hij heeft daarnaast een rol in de begeleiding en ondersteuning van collega's. Ik heb gemerkt dat Bart snel contact maakt met diverse doelgroepen en bij hen een positieve indruk achterlaat. Die indruk maakt hij vervolgens waar door zijn deskundigheid, snelheid van werken en zorgvuldigheid. Ik ben zeer tevreden over Bart.